MABESEM kursalarına yoğun ilgi

MABESEM KURSLARINA 2018’DE YAKLAŞIK 6 BİN KURSİYER KATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren MABESEM, geçtiğimiz yıl da kültür,sanat ve eğitim alanında birçok başarıya imza attı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, kültürel anlamda düzenlediği etkinliklerle Türkiye’nin önde gelen belediyeleri arasında yer almaya devam ediyor.

2018 yılında 5 bin 711 kursiyer sanat merkezlerinde yararlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) 2018 yılında 34 farklı ana branşta89 kurs açtı. Ahşap Boyama, Tezhip, Ebru, Fotoğrafçılık, Keman, Karakalem, Ney, Piyano, Tiyatro, Kil Şekillendirme, Robotik Programlama, Diksiyon, Seramik, Ses Eğitimi, Yan Flüt, Yağlı Boya, Konservatuar gibi alanlarda kurslar açıldı. Açılan kurslara bayanlar daha çok ilgi gösterdi.Sanat Merkezinde 2018 yılında açılan kurslardan 3 bin 917 bayan, bin 794 erkek ve 50 engelli kursiyer olmak üzere toplamda 5 bin 711 kursiyer faydalandı.

Kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu.

2018 yılında Sanat Merkezinde, eğitim alan kursiyerlerin iş atölyelerinde yapmış olduğu birbirinden güzel ve değerli eserler sergilendi. Sanat Merkezi fuaye alanında 30 branşta yaklaşık bin eser sanatseverler ile buluştu.

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI
YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir