Başkan Altay: AK Parti Bir Vefa Partisidir

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Belediyeciliğinin tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla büyük yatırımları hayata geçirdiğini belirterek, “AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır. AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir” dedi.AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programı Selçuklu Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti’nin 17 yıldır iktidar olmasında, davaya gönül vermiş herkesin payının bulunduğunu belirterek, “AK Parti bayrağımızın 17 yıldır dalgalanmasının ardında kurulduğumuz günden beri bu dava için ter akıtan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın emeği yatmaktadır. Biliyoruz ki biz büyük bir aileyiz ve ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

ZAFERLERİMİZE BİR YENİSİNİ 1 NİSAN SABAHI EKLEYECEĞİZ İNŞALLAH

Yerel seçimlere büyük gayretle hazırlandıklarını ifade eden Usta konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana her zaman oy oranını arttırarak yoluna devam ediyor. Hamdolsun her zaman çıtayı daha yükseğe taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu zaferlere ancak birlikte çalışarak ulaştığımızı asla unutmuyoruz. Alnımızın akıyla çıktığımız seçim zaferlerimize bir yenisini 1 Nisan sabahı ekleyeceğiz inşallah. Gerek Büyükşehir gerekse de tüm ilçelerimizde görülmemiş bir yüksek oy oranına ulaşarak, güçlü ailemizle birlikte bu yolculuğu sürdüreceğiz.”

SAMİMİYETLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Belediyeciliğinin tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla büyük yatırımları hayata geçirdiğini dile getirdi. Konya’nın da 2004’ten bu yana tarihine kültürüne ve çağa uygun hizmetler aldığını kaydeden Altay, “Özellikle 2014 yılında hizmete giren Yeni Büyükşehir Yasası sonra 31 ilçemizin tamamında çok önemli yatırımlar hayata geçirilerek şehrimizin ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasına katkı sağlandı” diye konuştu.

“AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Altay, “AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir. Genel merkezimiz liyakat esasıyla çok geniş istişareler ve titiz çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirliyor. Böyle olunca da ben neden aday olmadım denmiyor. İşte bu salondaki tablo da bunun bir göstergesi. Bizler, 31 Mart akşamına kadar başkanlarımızın yaptıklarıyla, adaylarımızın birikimleriyle, projeleriyle, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın gayretleri ile tüm enerjimizle sahada olacağız. Şundan eminiz, bizim milletimiz feraset ve basiret sahibidir. İşi ehline verir. Yeter ki milletin gönlüne girmeyi bilelim ve samimiyetle çok çalışalım, gayret edelim. AK Parti kadroları olarak bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Şimdi yeni bir süreçteyiz ve artık bugüne kadar yaptığımız gibi hemşerilerimizin gönlünü fethedeceğiz” şeklinde konuştu.

DAVAMIZIN HATIRI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, salonda AK Parti’ye yakışır bir tablo olduğunu aktararak, programı düzenleyen teşkilat mensuplarına teşekkür etti. İçerisinde bulundukları günlerin hassas günler olduğunu anımsatan Sorgun, “Çok daha dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz. Bütün adaylarımız önemlidir. Ama davamızın ve teşkilatımızın hatırı, şehrimizin hatırı hepsinden daha önemlidir. Aday adaylığı sürecinde başkalarına benzememeliyiz” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da partisinin 17 yılda ülkenin kalkınmasına büyük katkıda bulunduğunu; durmadan, hız kesmeden yurdun her yanına hizmet götürdüğünü anlatarak, “Vatandaşlarımız Mart ayında da en yüksek destekle bu sahip çıkışını gösterecek ve yolumuza tüm yerel hizmetlerle, hükümetimizin ortaya koyduğu politikalarla, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla yoğun tempoda hep birlikte koşacağız” ifadelerini kullandı.

 

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir