BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜLTENİ (KIRSALDA SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra kırsalda da sorumlu olduğu alanlarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, sorumluluğunda bulunan alanlarda sürücülerin daha modern yollarda ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Çifteler İlçesi Ilıcabaşı ileKadıkuyusu Mahalleleri arasındaki 9 kilometrelik yolda asfalt sathi kaplama çalışması yaptı. Ayrıca Mihalıçcık İlçesi Çalçı Mahallesi yolundaki 4,5 kilometrelik yolda da asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan Yol İşleri ekipleri, aynı ilçeye bağlı Dağcı Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücülerin güvenli ve rahat bir yolculuk yapabilmeleri için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, çalışma yapılan yollarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir