BAŞKAN FADILOĞLU 3 AİLENİN EVİNE KONUK OLDU

BAŞKAN FADILOĞLU 3 AİLENİN EVİNE KONUK OLDU

-BAŞKAN FADILOĞLU, AİLE ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her gün gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında aynı akşam 3 ailenin evine konuk oldu. Ailelerin sevinçlerine de dertlerine de ortak olan Başkan Fadıloğlu, armağanlarıyla çocuklara mutluluk kaynağı oluyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe sınırları içinde ikamet eden ailelerin hem mutlu günlerinde hem de üzüntülü günlerinde yanlarında olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor. Doğumdan ölüme hizmet anlayışı ile yeni doğan bebeklere ‘merhaba’ diyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ‘vefa’ diyerek yaşlıların hayır duasını alıyor. Son olarak Umut Mahallesinde ikamet eden Mehmet ile Ceylan kaplan çiftini ziyaret ederek ikiz bebek sevinçlerine ortak olan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Girne Mahallesinde ikamet eden ve eşini kaybetmiş 3 çocuk annesi Şengül Kökmen’in evine misafir oldu. Daha sonra aynı mahallede yalnız yaşayan 82 yaşındaki Ayşe Bayar’ın evine konuk olan Başkan Fadıloğlu, Bayar’ın elini öperek hayır duası istedi.

ÇOK MEMNUN OLDUK
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mehmet Kaplan, “Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah, kendisinden razı olsun. Çok memnun olduk. Başkanımızı evimizde ağırlamamız bizi çok sevindirdi. İkiz bebeğimiz oldu. İsimlerini Abdülmecit Miraç ile Hüseyin Siraç koyduk. Rabbim, bebekleri rızıklarıyla beraber gönderiyor. Rızkımıza Allah kefildir. Rabbim devletimize zeval vermesin. Rabbim, tüm Mehmetçiklerimiz ile beraber olsun. Dualarımız askerlerimizledir” şeklinde konuştu.

EVİMİN HER TARAFINI TERTEMİZ YAPIYORLAR
Sağlanan hizmetler dolayısıyla Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden Ayşe Bayar, “Başkanımızdan ve ekibinden çok memnunum. Allah, kendisini incitmesin. Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Vefa Ekibi, düzenli olarak evime geliyor. Evimdeki; kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyor. Evimin her tarafını tertemiz yapıyorlar. Biz yaşlandık. Artık iş yapamaz duruma geldik. Bizim yapamadığımız işlerimizi Şehitkamil Belediyemiz yapıyor. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemizden gelen kızlarımız, her işimizi yapıyor. Allah, bu hizmeti bize sağlayanlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BAŞKAN YARDIMCIS

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir