Başkan Tarhan personelinin yeni yılını kutladı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan personelinin yeni yılını kutladı. Belediyede çalışan tüm personelin elini sıkarak yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Başkan Tarhan, 2018 yılının daha mutlu ve daha özgür bir yıl olmasını dilediğini söyledi.

Makamda gerçekleşen ve Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte çalışanlara çikolata ikram etti.

Türkiye için zor ve sıkıntılarla dolu bir yıl olmasına karşın belediye olarak başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Ne yazık ki 2017 yılını, iç güvenlik, demokrasi, hukuk, ekonomi, eğitim ve dış politika alanında yaşadığımız zorluklarla tamamlıyoruz.

Yeni umutlar ve hayallerle başlayan 2017 yılının henüz ilk saatlerinde İstanbul’daki bir gece kulübünde 39 kişinin katledilmesi hafızamızdan silinmiyor.

OHAL şartlarında gerçekleşen ve ülkemizin kaderine yön verecek referandumu, hukuktan yoksun bir süreçte tutuklanan milletvekili, aydın ve gazetecileri, görevden alınan belediye başkanlarını gördük. Dış politikada çok fazla düşman kazandık.

Aynı yıl içinde; halkın her kesimi için sayın Genel Başkanımızın adalete doğru attığı 700 bin adıma da tanık olduk, ülkesini gerçekten seven milyonların meydanları doldurduğuna da” diye konuştu.

Belediye olarak 2017 yılında gerçekleştirdikleri projeleri de anlatan Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak biz de halkımızın mutluluğu için bir çok yatırıma ve projeye imza attık. 50 milyonluk yatırımın temelini ve açılışını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik. Mutlu bir Mezitli, gülümseyen çocuklar ve aydın bir gelecek için çalıştık. Her şeye karşın inanıyorum ki;2018 yılı yepyeni bir başlangıç olacaktır” dedi.

Başkan Tarhan yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Huzurun, adaletin ve mutlu bir geleceğin adımlarını hep birlikte atacağımız ve gülümseyerek hatırlayacağımız bir yıl olacaktır. Tarihimiz bize ‘hayallerin’ nasıl gerçek olduğunu açıklıkla göstermektedir. Büyük Atatürk’ün, ülkemizin yaşadığı en umutsuz dönemde yaptığı ‘ulusun bağımsızlığını, yine ulusun azim ve kararlılığı kurtaracaktır’ çağrısı yol göstericimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2017 yılının başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. 2018 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış getirmesini diliyorum.

2018, haksızlığa karşı adaletin, fakirliğe karşı bereketin yılı olsun”

HALİL İBRAHİM DİNCEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir