ANTAKYA BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında, Odabaşı Mahallesi’nde ikamet eden Ayşe Bilgin adlı engelli vatandaşa hayırseverler tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeyi hediye ederek, bir engelli vatandaşın daha yüzünü güldürdü.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Kurum olarak her daim engelli vatandaşların yanında olan Antakya Belediyesi, bu kapsamda engelsiz bir şehir için çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Antakya Belediyesi olarak engelli vatandaşımız Ayşe Bilgin’in Odabaşı Mahalle muhtarına yapmış olduğu talep doğrultusunda tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrendik ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin de talimatı ile harekete geçerek Bilgin’e tekerlekli sandalye hediye etmekten mutluluk duyuyoruz.

Her daim vatandaşların yardımına koşan Antakya Belediyesi olarak tekerlekli sandalye ve akülü araç hediye ederek engelleri aşan, öncü bir belediye olmaya bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz.”

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir