“KAYSERİ KİTAP FUARI KAYSERİ’NİN KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR”

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri 2. Kitap Fuarını gezerek yayın evleri sahiplerinden bilgiler aldı ve kitap fuarını gezen kitap okur sevenlerle buluşarak değerlendirmelerde bulundu.

Ülke çapında yayın yayınevinin iştirak etteği ve aynı zamanda araştırma merkezlerin yer aldığı Kayseri 2. Kitap Fuarına yoğun ilgi gösterilmenin memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, imza günlerinin olması ve yazarların okuyucuları ile buluşmasının çok anlamlı olduğunu kaydetti.

Kayserili Yazarların İmza Günleri…

Melikgazi Belediyesinin eğitim ve eğitimcinin dostu gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile kültür ve sanatın adeta merkezi olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Kayseri Kitap Fuarını gezerek hem yayın evleri sahipleri ile hem de ziyaretçiler ile sohbet etme imkânı buldum. Bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda artık okumaya meraklı ve öğrenme hevesi dolu bir nesil yetişiyor. Sorgulayan ve soran sonuç ta düşünen ve yorum yapan bir nesil toplum dinamiklerini ayakta tutar. Bu açıdan Kayseri Bölge Şehir olarak önemli bir görevi üstenmiştir. Çünkü bu kadar yayın evinin iştirak etmesi Kayseri için bir kazançtır. Kayseri halkı yanında komşu illerden gelen yoğun bir okuyucu kitlesi ile karşılaştım”dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin sürekli olması için Kayseri Belediyeleri olarak üzerlerine düşen görev var ise memnuniyetle yerine getirebileceklerini sözlerine ekledi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir