BELEDİYEDEN YABANİ OT TEMİZLİĞİ

TOKİ’DE YABANİ OT TEMİZLİĞİ

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler, Şantiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce TOKİ Konutlarında parkların genel bakımının yanı sıra konut ve yol kenarlarındaki yabani otları temizleme çalışması yapıldı.

Kozan Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen hizmetler sıcakların artmasıyla birlikte asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları üzerine yoğunlaştırıldı. Çanaklı Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutları’nda Şantiye, Temizlik ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden oluşan 30 kişilik bir ekiple başlatılan çalışmadan dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan çalışmanın sırasıyla merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Bu yaz aralıksız süren yağışların ardından, hava şartlarının mevsim normallerine ulaşması ile birlikte bütün birimlerimizle mahallelerimizde çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Mevsim itibari ile mahallelerde bulunan boş alanlarda,  kaldırımlar ve yol kenarlarında oluşan yabani otların büyümesi kötü bir görünüm oluşturuyor. Bu manzaranın oluşmaması için, görevlendirdiğimiz temizlik işleri ve park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz mahallelerimizde yabani otları temizleme çalışması yapıyor. Diğer yandan ise şantiye ekiplerimiz de asfaltlama çalışmaları Kozan’ımızın dört bir yanında devam etmektedir. Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır.” dedi.

Başkan Öztürk, yeni parkların yapımı ile birlikte, mevcut parklarda aşınan ve bozulan oyun gruplarının da Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bir ekip tarafından genel bakım ve onarım çalışması yapıldığını, çocukların yaz tatilinde oynayacakları oyun alanlarının daha sağlıklı olması içinde gerekli çalışmanın yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir