Minik kemancının şampiyonluğu Başkan Sözlü’yü gururlandırdı

Minik kemancının şampiyonluğu Başkan Sözlü’yü gururlandırdı

 

Almanya’da müzik yarışmasında 1. Olan Elif Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti

BU KEZ DE ALMANYA’DAN BİRİNCİLİK GETİRDİ

 

6 yaşında ailesinin teşviki ile keman eğitimi almaya başlayan ve daha önce Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen ‘III Tokyo International Music Competition’ yarışmasında keman kategorisinde Türkiye’yi temsil ederek birinci olan Elif Eroğlu, bu kez de Almanya’da düzenlenen  ‘18. International Competition Musical Fireworks In Baden-Wuerttemberg’ müzik yarışmasında Türkiye’ye birincilik getirdi.

 

SEVİNCİNİ BAŞKAN SÖZLÜ İLE PAYLAŞTI

Birincilik sevincini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile paylaşmak adına Adana’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ve destekleri, güveni için Başkan Sözlü’ye teşekkür ettiğini ifade eden videoyu gönderen Elif Eroğlu, memleketine döner dönmez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.

 

MAKAMDA BAŞKAN SÖZLÜ’YE KEMAN DİNLETİSİ

Ziyaret esnasında Başkan Hüseyin Sözlü’ye destekleri ve güveni için teşekkür eden Elif Eroğlu, makamda mini bir keman dinletisi de gerçekleştirdi. Başkan Sözlü de minik Elif’in başarılarının devamını dilerken Adana’nın sanatın ve sanatçıların şehri olma yolunda hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BAŞKAN YARDIMCIS

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir