BAŞKAN FADILOĞLU’NUN ‘VEFA’ ZİYARETİ YÜZ GÜLDÜRDÜ

BAŞKAN FADILOĞLU’NUN ‘VEFA’ ZİYARETİ YÜZ GÜLDÜRDÜ

 

-BAŞKAN FADILOĞLU, YAŞLILARIN HAYIR DUASINI ALMAYI SÜRDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 90 yaşındaki Zeynep Türk’ü evinde ziyaret etti ve elini öperek hayır duası aldı. Başkan Fadıloğlu’nun ziyareti dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Zeynep Türk, kendisine sağlanan hizmetler için teşekkür etti.

Her fırsatta yaşlıları ziyaret ederek onlara moral olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Seyrantepe Mahallesinde ikamet eden 90 yaşındaki Zeynep Türk’ün evine misafir oldu. Eşi vefat eden ve çocuğu olmadığı için yalnız yaşayan Türk, Başkan Fadıloğlu’nun çat kapı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlılara yönelik sağlanan hizmetlerin önemine vurgu yapan Zeynep Türk, tüm ihtiyaçlarının karşılanmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.

BİZ, MİLLETİMİZİN DE TEYZEMİZİN DE EMRİNDEYİZ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, büyüklere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

Teyzemiz, evlenmiş ancak hiç çocuğu olmamış ve şu anda hiçbir akrabası yok. Ne kendisinin ne de rahmetli eşinin akrabalarından kendisini ziyaret eden hiç kimsesi yok. Teyzemizin komşusu Saliha Hanıma teşekkür ediyorum. Bizim sunduğumuz ‘Vefa Hizmeti’ projesinden haberdar olarak belediyemize teyzemiz adına müracaat etmiş. Arkadaşlarımız, periyodik olarak teyzemizin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bu iş yardımlaşmayla oluyor. Biz işin temizliğini yapıyoruz ama belirli günlerde geliyoruz. Ama komşumuz sağ olsun her gün teyzemizin kapısını çalıp ihtiyacı olup olmadığını soruyor. Saliha Hanıma çok teşekkür ediyorum. Biz, milletimizin de teyzemizin de emrindeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi milletin kaynağı millete hizmet edecek. Eğer ki biz bugün büyüklerimize sahip çıkmazsak yarın bize kim sahip çıkacak. Biz bunu bir beklenti içerisinde değil, inancımızın gereği olarak büyüklerimize bakmakla mükellef olduğumuzu bilerek ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımız bu işi dua aşkıyla dua almak niyetiyle yapıyor. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.”

BENİM, SİZLERDEN BAŞKA KİMSEM YOK

Yalnız yaşamanın zorluğuna işaret eden Zeynep Türk, “Başkanımıza evime yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah, Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun. Benim, sizlerden başka kimsem yok. Komşumun dışında bana sizden başka kimse bakmıyor. Hizmetlerden çok memnunum” diye konuştu.

BELEDİYEMİZ, YAŞLILARA ÇOK BÜYÜK EMEK VERİYOR

Komşu Saliha Göle, “Zeynep teyzenin komşusuyum. Onu çok seviyorum. Şehitkamil Belediyemizi de çok seviyorum. Sizlere minnet, şükran borçluyuz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz, yaşlılara çok büyük emek veriyor. Başkanımızın emekleri, bizleri çok mutlu ediyor. Düşünebiliyor musunuz Allah’tan başka hiç kimsesi yok. Belediyemizden Zeynep teyzemizin evine gelen görevli kardeşlerimiz, evini pırıl pırıl yapıp gidiyorlar. Bu hizmetten 90 yaşındaki bir insan mutlu oluyor. Allah, devletimize zeval vermesin, belediyemizden razı olsun. Allah, Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir