UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince elde edilen istihbari bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapılmaya çalışılan adreslere operasyon düzenlendi. İl merkezinde kiraladıkları apartları uyuşturucu madde ticareti için kullanan zehir tacirleri yakalandı. Bağbaşı ve Asmalıevler mahallelerindeki apartlarda yapılan aramalarda  eroin ve metamfetamin maddeleri ele geçirildi.

Görevlilerce yürütülen bir diğer çalışmada ise İncilipınar mahallesinde  bulunan bir adreste satışa hazır vaziyettte paketlenmiş 89 fişek eroin maddesi ele geçirildi. Yakalanarak göz altına alınan  iki (2) uyuşturucu satıcısı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Adresten uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen şahıslar hakkında da yasal işlem yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevillerince 01-19 Şubat 2018 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar neticesinde  204 gram esrar maddesi, 179 gram eroin maddesi, 110 gram metamfetamin maddesi, 64 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesiyle göz altına alınarak adli mercilere sevk edilen 32 kişiden 28’i tutuklandı. Uyuşturucu  madde kullanıcısı 39 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Başarılı  operasyonlara imza atan Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri okul çevrelerinin güvenliğini de ihmal etmedi. 13 Şubat 2018 günü il merkezindeki okul bölgelerinde resmi ve sivil ekiplerin katılımıyla narkotik uygulaması gerçekleştirildi. Okul  çevrelerinde bulunan iş yerleri ile şüpheli şahıs ve araçlar kontrol edildi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir