KARAMAN BELEDİYESİ – SANAYİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

 

HAYIRLI OLSUN

SANAYİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

 

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı tamamlanan Sanayi Köprülü Kavşağı bugün trafiğe açıldı.

 

Karaman Belediyesi tarafından sanayi ve üniversite yolundaki ulaşımı rahatlatmak için projelendirilen Sanayi Köprülü Kavşağı tamamlanarak bugün (21 Şubat 2018 Çarşamba) hizmete açıldı. Alparslan Türkeş Bulvarı, İbrahim Öktem Caddesi ve Atatürk Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan Köprülü Kavşak trafiğe açılmadan önce Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan köprüde incelemeler yaptı. Yapılan son kontrollerinin ardından köprülü kavşak trafiğe açıldı.

Karaman’da ki cadde ve kavşakların daha düzenli ve modern olması adına ulaşım yatırımlarına bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Yol medeniyet demektir, bir şehrin damarları demektir. Bu damar ne kadar düzgün ve düzenli olursa şehir de o kadar rahat olur. Bu nedenle şehir içi ulaşıma, cadde ve kavşaklarımıza büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için geliştirdiğimiz projelerden biri olan Sanayi Köprülü Kavşağı da çok şükür bugünden itibaren hizmete girerek araç trafiğine açıldı. Bazı kısımlarda devam eden peyzaj düzenlemeleri de kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Üniversiteye doğru giden sürücüler köprü üzerinden, Sanayi ve Alparslan Türkeş Bulvarı’ndan gelen sürücüler de alt kavşaktan istedikleri yöne ilerleyebilecekler. Günde 8 – 10 bin civarında aracın geçiş yaptığı bu hareketli kavşak artık çok daha güvenli ve akıcı bir hale geldi diyebiliriz. Sanayi Köprülü Kavşağı şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir