ODA MÜZİĞİNDE DUO LEO SAHNE ALDI

ODA MÜZİĞİNDE DUO LEO SAHNE ALDI

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta genç sanatçıların oluşturduğu Duo Leo grubu sahne aldı. Arp sanatçısı Güneş Hızlılar ve keman sanatçısı Muhammedjan Sharipov seslendirdikleri klasik müzik ile Eskişehirlilere unutulmayacak bir müzik dinletisi sundu.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde,yurt içi ve yurt dışında bir çok konsere imza atmış genç ikili Güneş Hızlılar ve Muhammedjan Sharipov Eskişehirlilerle buluştu. Genç ikili Bach, Piazzolla gibi önemli bestekarların keman ve arp için düzenlenmiş eserlerini Eskişehirliler için seslendirdi. Konser sonunda sanatsever Eskişehir halkına teşekkür eden Güneş Hızlılar, “Türkiye’de fazla örneği görülmeyen biletlerin günler öncesinden tükenmesi, her gelişimde Eskişehir’de yaşanıyor. Sanata ve sanatçıya böylesine ilgi gösteren bir şehirde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında Sevgililer Günü’ne özel İtalyan Film Müzikleri Eskişehirliler ile buluşacak. Orkestra şefliğini Ender Sakpınar’ın yapacağı konserde soprano sanatçısı Tülay Uyar konuk solist olarak sahne alacak. Biletleri günler öncesinden tükenen konser 16 Şubat saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir