İçimizi ısıttılar

İçimizi ısıttılar

 

Yarı yıl tatilinde öğrencilere kapılarını açan İzmir Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu, adeta çiçek tarlasına döndü. Ücretsiz seanslarda buz pateninin püf noktalarını öğrenen çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 yıl önce Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı ve “Türkiye’nin en modern buz sporları tesisi” niteliğini elinde bulunduran  İzmir Buz Sporları Salonu, sömestr tatiline giren öğrencilerin ilgi odağı oldu. Karlı günleri çok nadir yaşayan İzmirli minikler ve gençler. tatilde buz keyfi yaşamak için soluğu Bornova’daki buz pistinde aldı. Büyük ilgiden dolayı Buz Sporları Salonu’na girişte uzun kuyruklar oluşurken, buzda kayma sırası gelen gençler tatilin keyfini doyasıya yaşadı. Bazılarının ayakta durmakta bile zorlandığı pistte kimi çocuklar ise adeta şov yaptı.

 

Ücretsiz hizmet

Yarı yıl tatilinin ilk 4 gününde 1.800 öğrencinin yararlandığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu, hafta içi 13.00-15.00, hafta sonu ise 13.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet veriyor. Sabah 09.00 ile 13.00 arasında ve 16.00’den sonra ise salonda Büyükşehir Belediyesi’nin Buz Pateni, Buz Hokeyi, Senkronize Kulüp sporcuları ile engelli vatandaşlar ve Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinde yer alan erişimi kısıtlı çocukların antrenmanları gerçekleştiriliyor.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir